sunnuntai 25. tammikuuta 2015

24.1.2015 Haukivedellä tasurointia


24.1.2015


Aamulla ensimmäiset reiät paikalle jossa olimme käyneet koko tiimin voimin.Ensimmäinen reikä ei antanut mitään.Toisella reiällä heti yksi reipas 250 g ahven. Siinä reiällä n 15 minuuttia ja saldona 2 ahventa ei ollenkaan hyvä syönti.Muutama reikä ympärille ja tasuriin muutama ahven.Siiryin siitä sitten selemmälle paikoille joissa en kauheammin ole itse käynyt.
Pikkusta reilu 250g

Vettä ei ollut alla kuin 6 metriä.Kaverin kanssa puhuttiin puhelimessa.Oli saanu komeen hauen... Kesken puhelun rivakka tärppi sanon kaverille että nyt hyvä tärppi ja vilkasin luotaimeen niin kolme viivaa pohjan ja tasurin välissä joista yksi laski pohjaa kohti tasurilta...Siinä rupesin tasaria värisyttelemään niin tärppäs.Edellistä pienemmältä tuntuva ja se sitte ylös ;)
Paikan vaihdon jälkee eka

Paikan vaihon jälkeen toinen
Värisyttelyä ja pari aapoa vielä ylös ja kalat hävis...


Muutaman reiän porasin vierekkäin ja ekalle reiälle ja tasuriin tarttui kyljestä kiinni pieni ahven.Päätin laittaa pikkuahvenen täkyonkeen syötiksi.No eikun seuraavaa reikää kohden ootto-onki kädessä.Rupesin laskemaan täkyä ja ajattelin jättää ihan jään alle täyn.No putkesta päästyään näin kun hauki hyökkäsi täyn kimppuun.No refleksistä kunnon tempasu ja hauki jäälle.Kalikalla ohtaan veret pihalle ruokakalaks.


Jatkoin tasurointia ja ahvenia muutamat sain.Ruokakalat varmistettu :D



Päivän paras ahven



Pari ahventa ja hauki
Ihan mukava päivä haukivedellä. :D


Roni"Ronttifish"





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti