lauantai 3. tammikuuta 2015

Kauden 2014 lopetus ja kauden 2015 aloitus!

31.12.2014    Lähijärvellä kauden lopetus.
Aamulla yhdeksän aikoihin jäälle ja aloitus matalasta,koska täällä kaveri matalasta nostellut komeita ahvenia...Matalassa ei mitään tapahtumia n.45 minuutin aikana joten lähdin kävelemään syemmälle päin.Jostain syystä välille kairasin muutamat reiät joista kokeilin onko kaloja liikkeellä.
Matala kokeiluja.
Yhdellä reiällä alkoi pohjan tuntumasta viivoja piirtymään uhkaavasti kevennettyäni kohti. 5 minuuttia seuraili mutta ei kelpaa. Pudotin kokeeksi vertikaalijigin ja ahven otti lennosta siihen kiinni.
250-300g

joku 300g?
Parit ahvenet ja pari nykäystä oli saldo...Heikkoa on....



2.01.2015      

Sää oli aamulla jo todella huono..+ asteita ja vettä sataa.No pakko päästä järvelle.

Tosiaan kastuin jo kävellessä otti paikoille.Saaliina 2 pientä ahventa mutta pari tuntia kehtasin vaan märkänä jäällä istua.
Pitihän sitä matalassakin kopasta





3.01.2015

Nyt lähtö aamusella kotoa n.8:30 paikoilla n. yheksältä. Ootto-onget salakka täyillä pyyntiin ja tasuroimaan. Viiden metrin veteen ja heti tasurille nousu pohjasta..PAM kunnon tärppi...Saatto hauki olla mutta eipä uudestaa yrittäny.Kala ei tuntunut tänäänkään oikein syövän.Pikku karvapyrstö tasaria veteen..Kaverille soitto ja samaan aikaan hyvä tärppi.Noh siinä sitä heilutellessa parit ahvenet jäälle sitten.250-300g.Kunnon nousuja ja kalan härnäystä n.10 minuuttia niinkunnon kössi kiinni ja siimat poikki juuri avannon alla...(näin kalan ois kyllä varma kilon ylitys ollu ...)

Joitain pikku ahvenia karvapyrstö tasariin vielä otti.Sukulaiset oli sitten alottanu verkko kalastus kauden niin välillä niitäkin piti käydä verkon laskussa auttamassa.



Roni-"Ronttifish"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti