torstai 25. joulukuuta 2014

Tasurointia lähi järvellä 25.12.2014

Otti paikoille saavuttu...enään puuttuu kalat

Aamulla n.klo 9 saavuin lähi järven rannalle jossa jo kaveri (AhvenAntti) odotti minua. Kamat autosta ja jäälle kohti kalapaikkoja.Syönti oli heikkoa mutta toiselta reiältä sain ootto-onkeen ekat syötti kalat.
Ootto-ongen syötti
Muutamia pannukarkeita vaan reilu 350g

Noh..Ensimäinen paikka ei tuottanut miellyttävää tulosta,joten eikun vastarantaa kohden kokeilemaan josko muualla olisi kaloja...Muutamia reikiä sai kairailla ennenkuin ensimmäistäkään kalaa tuli ylös.Kevennettyä tasapainoa uiteltiin ja siirryttiin syvenmpään ja matalempaan koitettiin syvänteen reunoja mutta ei se syö!
 


Sitten semmonen paikka josta muutamia ns pannukarkeita pikku ahvenia 250-350 g tuli ylös asti ja yks älyttömän possu ahvenen karkuutus...

250g Antin eka sillillä saatu ahven.


Ootto-onki pelipaikoilla pyytämässä








Lippu pystyssä!
200-300g
350g
AhvenAntti
Hauki saldo oli tällä kertaa pyöreä nolla.Ootto ongessa pari vientiä mutta ei tarttunut...
Antti lähti kesken päivän pois ja minä jäin vielä jatkamaan kalastusta.Saalis ei ollut huikea mutta itelleni puolen kymmentä pannu karkeeta(+ 300 g vaan..)ja joitain pienempiä ahvenia.Mutta koko päivän ongin kevennetyllä tasarilla eli ylempänä näkyvä karvaperä tasuri on vain mitta suhteena ; )
Välillä hämmästyyttää kyllä kun ahven ottaa itseään paljon isompaan tasuriin...Tänään pienin ahven oli pienempi kuin itse tasuri :D Jäätäkin löytyi jo viitisentoistasenttiä.




-Roni "Ronttifish"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti